Activity 1 - Activity 3 from English Book 11

 Activity 1

1.      Are you familiar with those types of piggy banks?

Answer :

Yes, I'm familiar with this type of piggy bank. Especially chicken bank type or the tube piggy bank.


2.      Do you use them to save your money?

Answer :

Yes. Sometimes I use it to save my money

 

3.      Why do you use them? Why don’t you use them?

Answer :

Because is very simple to save my money until I buy something what I want. If the piggy bank is heavy, it means it has a lot of money or coins.

 

4.      Which one do you think is more effective, saving your money in the piggy bank or in a bank? Why do you think so?

Answer :

I think saving money in a piggy bank is more effective. Because i can save and withdraw my money easily, I don't need to go to the bank. But if the money is a lot, it means I will use the bank.

 

Activity 2

1.      Mention three things you need to set a budget.

Answer :

Discipline, planning, and prioritization

 

2.      How many steps are there to plan your budget?

Answer :

There are 6 steps to plan a budget. Like know your income, Determine your basic expanses, Determine your flexible expenses, Determine whats really important, follow your spending, and keep track.

 

3.      What is the First step?

Answer :

The first step is “know your income”. You have to know how much your income and your expenses in a month.

 

4.      What is the last step?

Answer :

The last step is ”keep track”. You have to write what and how much your expenses on a paper or in an application on your phone.

  

Activity 3

Steps of doing deposit checks through ATM :

1.      First, insert your debit card into the machine.

2.      Select Language

3.      Enter your PIN and remember to protect it

4.      Select the type of transaction (in this case we are choose deposit)

5.      Select deposit type (in this case we are choose check)

6.      Select account type (in this case we are choose checking account)

7.      Select  receipt transction (in this case we are choose “yes, with summary”)

8.      Insert the Checks

9.      If the checks ready press continue

10.   Make sure the amount is accurate

11.   If is accurate go ahead and press continue

12.   Take your receipt and your debit card

Komentar

Postingan populer dari blog ini

My Activity During Holiday

Argumentative Text